top of page

Examentraining

Aankomend jaar verzorgen wij, Derk en Joost, examentrainingen biologie op middelbare scholen. Door onze examentraining gaan uw leerlingen met meer kennis en vertrouwen hun examen tegemoet. 

Even voorstellen

Wij zijn Derk en Joost, beiden gepassioneerde biologiedocenten met veel ervaring voor de klas. Je kunt ons kennen door onze instructievideo’s (Biologie met Joost en YourBiologyNL) en het verzorgen van online examenspreekuren (o.a. NOS en Examenoverzicht). Gedurende de examenperiode bieden wij examentrainingen op locatie aan om leerlingen goed voor te bereiden op hun eindexamen.

Wat bieden we aan:

Onze examentrainingen worden op uw locatie gegeven voor alle niveaus: VMBO, HAVO en VWO. Per examentraining behandelen we met je leerlingen in een dagdeel (ochtend/middag) de essentiële examenonderdelen grondig en gestructureerd. Onze aanpak omvat systematische uitleg van de voor het eindexamen belangrijkste onderwerpen, gecombineerd met oefenopdrachten die direct worden besproken. Hierdoor kunnen leerlingen hun aanpak, werkwijze en kennis verbeteren en hun vragen direct stellen.

Groepsgrootte:

Je bepaalt zelf het aantal deelnemers per dagdeel.

Wat kost het:

De kosten bedragen €820,- excl btw. per dagdeel. Dit is inclusief een werkboek voor elke leerling die deelneemt*.

 

Contact

Neem gerust contact met ons op via info@biologiemetjoost.nl e-mail. Wij kijken ernaar uit om samen te werken en te zorgen voor een succesvolle examenvoorbereiding voor je leerlingen.

*Vanaf 31 leerlingen rekenen we €2,50 per leerling extra.

Succes met leren!

  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page